regels

Te onthouden,

 1. Deelnemen is enkel mogelijk na betaling van het inschrijvingsgeld en de deelnemers moeten ouder zijn dan 14 jaar (uitgezonderd) lees Parcours).
 2. Deelnemen is op eigen risico. De organisatie is niet verantwoordelijk voor gebeurlijke ongevallen op en buiten het evenement domein.
 3. Het dragen van een helm wordt aangemoedigd maar niet verplicht
 4. De "Vossen-jagers" zijn in groepen van 4 ruiters en krijgen bij inschrijving hun Groepsnaam.
 5. Onhandelbare paarden of onfatsoenelijke ruiters, die zich niet gedragen zoals het moet op de parcours, zullen vriendelijk gevraagd worden de paden te verlaten. Deze deelnemers krijgen geen score noch prijs!
 6. De parcours bevinden zich langs en op de ruiterpaden gelegen tussen St.Idesbald, Koksijde, St.André, Oostduinkerke en Groenendijk.
 7. Er zijn geen hindernissen te nemen. Let wel, 'vossen' houden van onze stranden....
 8. De "vos" kan en mag hem steeds verplaatsen, maar eens opgemerkt door de groep "jagers" moet hij ter plaatse blijven staan en zijn punten overhandigen (Meer op briefing)
 9. U kan zeker geen sportieve dienst bewijzen door vrienden-groepen ruiters per gsm informatie door te sturen m.b.t. "vossenhol", integendeel, om het extra spannend en leuk te maken breng ze op het verkeerde pad/spoor, dan heeft uw groep meer kans uw puntenaantal te verhogen en op zak te steken. Dit behoord tot het ludieke van de "Vossenjacht"
 10. Punten : Vos 1 = 1 punt - Vos 2 = 2 punten - Vos 3 = 3 punten.
 11. De "Vossenjagers" groepen van vier ruiters blijven steeds samen (Meer op briefing)
 12. Vanaf 9.00 uur afhalen groepsnaam en padenplan.
 13. Om 10.00 uur briefing tent zonder paard.
 14. Start stipt om 11.00 uur in de piste, om 15.00 uur op de startplaats aanwezig zijn.
 15. Wees hoffelijk, er zullen zich nog andere ruiters op de paden aanwezig zijn die geen deel uitmaken van ons evenement
 16. Controle staat dit jaar prioriteit. Als gehele groepen zich buiten de paden bevinden, zullen die aanstonds uitgesloten worden. Twee ruiters zijn op pad voor enige controle.
 17. Bij aankomst in de paddock is één ruiter van de groep verplicht deel te nemen aan een mini-Barrelrace (meer op briefing)
 18. De deelnemers stellen zich in orde wat betreft de Burgerlijke aansprakelijkheid.
 19. Vanaf 16.00 uur kan men zijn betaalde BBQ-bonnen afhalen..