2022

 

 

paard loopt

 

2022

620 WEBSITE

650

 

VOOR CLUBS - VERENIGINGEN - GROEPEN

paard loopt

 

KINROOI 10 - 11 - 12 JUNI 2022

Verblijfpark “Papillon” te Kinrooi maakt zich op voor een tweede muzikaal evenement.
Na het succes van de eerste editie in Oktober 2021 besluiten de uitbaters van het verblijfpark “Papillon” in samenspraak met Country versus Country een tweede editie te realiseren.
Deze vindt plaats vrijdag 10 Juni tot en met zondag 12 Juni 2022 en er is aan alles gedacht. De camping onderging deze winter een totale renovatie waarbij de camperplaatsen aangevuld en vernieuwd werden, campervrienden, caravangasten en tentfanaten zijn welkom op deze mooie rustige camping. Wie het niet zo heeft om in een tent te overnachten kan een stacaravan huren of slapen in de nieuwste onderkomens namelijk de pipowagens. Deze zijn beschikbaar voor 2 en 4 personen en bevinden zich op het eiland tussen het groen en aan het water! Wie zeker wilt zijn van een plaats, ZO SNEL MOGELIJK RESERVEREN! Reserveer uw plaatsje via www.papillonkinrooi.be
Het concept “Diner with Live Music” blijft onaangeroerd. Wie op de eerste editie aanwezig was kan het beamen, dineren in Bistro “Papillon” is een streling voor de tong. Vorig jaar was het een“ Country Weekend Experience”, dit jaar wordt het een
“American Weekend Experience”.
Het weekend wordt onderverdeeld in drie thema’s, met name op vrijdag is er vanaf 18.00 uur een American BBQ buffet, 37.00 € pp. om 20.00 uur zal er “ Real Country Music” klinken gebracht door “Lucky Jordan” en ”Kimmy June”. Lucky Jordan is hiervoor de geknipte persoon en weet als geen ander nummers te brengen die je raken tot in het diepste van je ziel. Kimmy June, een opkomend artieste met een mooi palmares aan eigen nummers neemt je in vervoering met haar prachtige stem en gevoelige teksten.
Zaterdagnamiddag wordt opnieuw ingevuld met een initiaties linedansen, gecoördineerd door Alain en Ingrid, dansleerkrachten van de “Tahtanka Country Dancers “. Na deze les komt Patje Stew een uurtje pure country brengen, als opwarmer voor de avond.
Vanaf 18.00 uur kan men aanschuiven voor een Western buffet 37.00 euro pp. Trouwens wie op beiden avonden komt dineren kan een combi-ticket kopen voor 70.00€pp.
“LuciRayn “ was er vorig jaar ook bij en mocht op deze tweede editie niet ontbreken en neemt de micro ter hand om jullie tijdens het diner in stemming te brengen. Aansluitend zullen “Kris Robyan” en “Mrs. McBright” ervoor zorgen dat de beentjes kunnen gestrekt worden, het wordt een linedans avond om u tegen te zeggen. Kortom Zaterdagavond is the place to be voor de linedansers!
Op zondag verwachten we een hele resem kraampjes en American Cars om het verblijfpark op te fleuren. Een dj zal ons in de mood brengen voor een spetterende namiddag met top bands uit België en Nederland.
Wie houdt van Rocken kan zeker een voorbeeld nemen aan de aanwezige demogroep en misschien worden er wel een paar leuke moves aangeleerd. Wie zich nog snel naar de kapper wil begeven voor een geschikte look voor deze dag, geen nood deze is ter plaatse voorzien!
Na de kleine opwarming met de plaatselijke Rockabilly DJ gaan we verder op de tonen van drie volwaardige bands, De “Supersonics” is een band opgericht in 2006 in Eindhoven en gevormd door 4 muzikanten met jarenlange ervaring in de rock’n roll en roots scene.
Pascal, Jeroen, Joery en John brengen Rock’n Roll, Americana, Blues, Country en originele rootsmuziek met invloeden variërend van rockabilly en rock’n’roll tot blues en rhythm ’n blues en twangende countrymuziek. Dat zijn de Supersonics in een notendop.
Op een Belgisch podium hoort natuurlijk ook een band van eigen bodem en wat voor één. “Mike Fantom and The Bop a-Tones
Een paar jaar geleden voegde Patrick Ouchene zich bij zijn beste vriend Michel "Texas" om een band te creëren, gewijd aan het spelen van een uniek en wild geluid op het podium.
Samen schreven ze veel nummers, allemaal met geweldige gitaarriffs en geweldige zang. Vergezeld door Jimmy van Iersel op drums en Bart op bull fiddle bass. Ze hebben in heel Europa opgetreden en hun eerste album opgenomen voor El Toro Records.
Deze opname is een must voor alle wilde rockabilly liefhebbers, het bevat tal van zelfgeschreven nummers die zeker klassiekers zullen worden voor de hepcats nu, en de volgende generatie, in de rock'n' roll scene. Deze plaat heeft het allemaal: instrumentals, gitaarbrekende riffs, ademloze zang, zware slapping bass, jungle beat drummen. Het wordt zeker en vast een bruisende namiddag en alsof dat nog niet voldoende is zetten we er een derde band neer, “Rockadile”, een band opgericht in 2007. Ze spelen authentieke Rock & Roll/ rockabilly muziek met af en toe een uitstapje richting country. De bandleden weten met veel enthousiasme, virtuoze zang, opzwepende contrabs en drums het publiek in beweging te brengen. Reeds meerdere jaren stonden zij met groot succes op diverse rock’n roll festivals zoals Rock’n Roll Street Terschelling, Hotrodded Bullfrog en Rock ’n Roll Street Akersloot.
Kortom dit weekend wordt een wervelend evenement dat je niet mag missen!
Reserveren voor dit evenement kan via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
zoveel mogelijk delen aub

paard loopt

www.paardenwandeling.be 

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

te rikke en ju

paard loopt

0474/950278 - 0496/680278 - 0472/349479

st hubertus Beselare

paard loopt