Nieuw- en Tweedehandsbeurs voor paard en ruitermateriaal.

Slechte weersomstandigheden?...= binnen in feesttent!

Paardenartikelen zijn vaak een dure investering en daarnaast gebeurd het ook vaak dat goede artikelen blijven liggen omdat ze niet passen of gewoonweg niet meer gebruikt worden. Wij vinden het zonde om deze spullen in de kast te laten liggen of weg te gooien. Mogelijkheid om je overbodige spullen te verkopen en natuurlijk iets leuk/handigst te kopen. Heeft u nog bruikbare spullen, zoals laarzen, chaps, rijbroeken, zadel, maar ook boeken over paarden enz. kortom alles wat met paarden te maken heeft...reserveer een standje.

Standen mogen zich nu al aanmelden. Bezoek zeker even :

Voorzie zelf voor wat beschutting, zodat de verkopers en kopers wat beschermd zijn tegen eventueel felle zon en een briesje.

Iedereen is welkom vanaf 10.00 uur (bezoekers) en de toegang is volledig gratis. Wie het wenst kan een kopje koffie, een bierke of een frisdrank bestellen,. Uiteraard is er 's avonds ook BBQ en doorlopend broodjes met bbq-worsten!

Prijs stand / Kraampje : 7 euro voor 6 meter  + 1 euro voor bijkomende meter.

Rollend materiaal : (Camion, Vanne, Koets) 10 euro.

Wanneer u graag iets wil verkopen, maar niet voldoende materiaal hebt om 6 meter te vullen, kan u altijd een stand delen met vrienden, familie...die ook iets willen verkopen.

Belangrijk - Reglement - Praktisch : voor alle standhouders.

Inschrijven kan enkel via de website. Je inschrijving wordt pas geldig bij storting van het verreiste bedrag op de rekening van De Vossenjacht-beurs.

.............. met vermelding Tweedehandsbeurs. Inschrijving is pas definitief na ontvangst v/h inschrijvingsgeld. Standen die besteld zijn maar niet betaald tegen 20 mei 2023 kunnen doorverkocht worden. Bij afwezigheid wordt het inschrijvingsgeld niet terugbetaald.

Standhouders kunnen hun plaats innemen van 7.30 uur tot 9.00 uur, daarna worden de terreinen afgesloten voor voertuigen. Uw lege dozen, afval enz. meenemen na de beurs.

De organisatie is niet verantwoordelijk voor diefstal of beschadiging en voor eventuele ongevallen...

aanmelden